JAGUAR 
i-Pace

Sneller Opladen

Op zoek naar de juiste laadoplossing voor uw Jaguar I-Pace? Wij geven u het juiste advies

Uw I-Pace Sneller opladen thuis of op het werk?

Wij geven u het juiste advies.

Uw Jaguar I-Pace Sneller opladen? Wij geven u het juiste Advies. Het opladen van uw I-Pace duurt lang, zeker wanneer u een 3 fasen aansluiting hebt en omdat de I-Pace maar met 1 fase kan laden. Gelukkig hebben wij hier de beste en betaalbare laadoplossing voor!

Wilt u uw Jaguar I-Pace opladen bij uw bedrijfspand, evetueel met meerdere elektrische auto’s tegelijkertijd?  Altijd met de maximale snelheidladen, zonder dat uw bedrijfsproccesen worden verstoord? Wij geven u het juiste advies. 

Ons Advies

Thuis 3 fasen aansluiting

Thuis 1 fase aansluiting of Zakelijk laadpunt

7,4 kWh of 22 kWh Laadpunt

Biedt uw medewerkers en klanten een extra service met een professioneel laadpunt voor electrische auto’s. Wij raden minimaal een 7,4 kWh laadpunt aan en indien mogelijk een 22 kWh. In de meeste situaties is de capaciteit van bedrijfsaansluitingen vaak hoger is dan in thuissituaties, waardoor een speciale laders zoals de “Magnum Smart Charger” vaak niet nodig is. Het laadvermogen van uw Jaguar kan vaak al maximaal worden benut. Alle zakelijke laadpunten installeren wij met een toegangspas waarbij u zelf de kWh prijs kunt bepalen.

Ontvang gratis een laadpunt advies

Reageer via onderstaand aanvraagformulier. Binnen twee werkdagen neemt snelautoladen.nl contact met u op voor een advies op maat.

De laadsnelheid van uw Jaguar I-Pace is afhankelijk van uw netwerkaansluiting

Jaguar I-Pace opladen

 

1 fase aansluiten (1x35A)

Type laadpuntVermogenTijd*SnelheidAdvies
2.3kWh (Stopcontact)2.3 kWh43u30m9 km/uAlleen voor noodsituaties
3.7kWh (1-fase, 16A)3.7 kWh27 uur14 km/uLaden duurt lang met dit laadpunt
7.4kWh (1-fase, 32A)**7.4 kWh13u30min28 km/uPerfecte laadpunt voor uw auto

3 fase aansluiten (3x25A)

Type laadpuntVermogenTijd* SnelheidAdvies
11 kWh (3-fase, 16A)3.7 kWh27uur14 km/uLaden duurt lang met dit laadpunt. De Jaguar laadt slechts op 1 fase.
Magnum Smart Chager 6kW6 kWh14u50min24 km/uPerfecte laadpunt voor uw auto
Magnum Smart Chager 8kW7,4 kWh13u30min28 km/uPerfecte laadpunt voor uw auto
Setec 10 kW DC lader8.8 kWh11 uur35 km/uPerfecte laadpunt voor uw auto

* De tijdsduur is afhankelijk van verschillende variabelen, zoals de status van de batterij, het vermogen van de batterij en het vermogen en de instellingen van de laadpaal. **Slimmemeter en loadbalancing laadpaal nodig.

Lees hier alles over het verschil tussen een 1 fase en 3 fase aansluiting.

bron EV-Database

 • Accu en Opladen

  Accu en Opladen

  De accu van de Jaguar I-Pace heeft een capaciteit van 90 kWh. Daarvan is 84,7 kWh daadwerkelijk te gebruiken. Hiermee wordt in de praktijk een actieradius van ongeveer 380 kilometer gehaald. De daadwerkelijke actieradius is echter sterk afhankelijk van factoren als rijgedrag, klimaat en route. Zo is bij lage temperaturen en continu rijden op hoge snelheid een actieradius van ongeveer 270 km te verwachten. Bij gematigde temperaturen en continu rijden op lage snelheid is echter een actieradius van 555 km te behalen. Opladen gaat via een Type 2 aansluiting en het standaard laadvermogen van de boordlader is 7.4 kW. Hiermee is de accu in ongeveer 13 uur 30 minuten vanaf leeg weer helemaal opgeladen. Hiervoor is echter 1-fase benodigd met 32A beschikbaar. Bij openbare laadpalen is dit soms beschikbaar, maar in huishoudens komt dit amper voor. In de meeste gevallen is het maximale laadvermogen dan ook 3.7 kW en hiermee kan een laadtijd van 27 uur en een laadsnelheid van 14 km/u bereikt worden. Bij opladen aan een stopcontact duurt dit ongeveer 43 uur 30 minuten. Snelladen is mogelijk via een CCS aansluiting. Het maximale snellaadvermogen is 104 kW. De accu kan echter niet continu met dit vermogen geladen worden. In een gemiddelde snellaadsessie zal het gemiddelde snellaadvermogen ongeveer 85 kW zijn. De accu laadt daarmee in ongeveer 45 minuten van 10 tot 80%. Hiermee wordt ongeveer 265 kilometer aan actieradius toegevoegd.
 • Energieverbruik

  Energieverbruik

  Het energieverbuik van de Jaguar I-Pace is ongeveer 22.3 kWh/100km. Ter vergelijking: dit energieverbruik komt overeen met een brandstofverbruik van 2.5 l/100km bij een traditionele benzineauto. Het daadwerkelijke energieverbruik hangt onder andere af van weeromstandigheden, terrein, gebruik van climate control en rijgedrag. Zo is bij lage temperaturen en continu rijden op hoge snelheid een energievebruik van ongeveer 31.4 kWh/100km te verwachten. Bij gematigde temperaturen en continu rijden op lage snelheid is echter een energieverbruik van 15.3 kWh/100km te behalen.
 • CO2 Uitstoot

  CO2 Uitstoot

  De Jaguar I-Pace stoot bij het rijden geen CO2 uit. Het betreft hier alleen de door het voertuig uitgestoten CO2. Bij de productie van elektriciteit komt namelijk bijna altijd CO2 vrij. Door echter op duurzaam opgewekte energie te rijden is bijna volledig zonder CO2 uitstoot te rijden. Ter vergelijking: ook bij de productie en het vervoer van fossiele brandstoffen komt CO2 vrij, maar deze uitstoot is moeilijker te reduceren.

Accu

90kWh

Stekker

Type 2

Snelladen

100kWh